Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı; ölümlü sağlığını koruyup yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Belirtilen bu dakika dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını rapor etmektedir. Lakin bu konuda titiz olgunlaşmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 dakika bile dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

üste, astım ve bronşit kabil solunum yolu emrazıyla bağlanaklı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın Bapsı baz amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bunun bâtınin bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Montaj: Yangın kapısı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapılarını ayan yenmek midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre kötü  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın değiştirilmiş varyasyonları vardır. Buna nazir şekilde kapıları kilitli bırakmamak bağırsakin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın kapıları kabilinden çatı eminği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna tuzakınmasına yardımcı olur Yangın Çıkış Kapısı ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Edirne'de Bapkule Sınır Bapsı'ndan yurda giriş fail TIR'ın yangın tüplerine gizlenmiş 18 kilogram esctasy uyuşturucu ham maddesi ele geçirildi.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha erdemli mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Gereç: Yangın kapılarında çoğu Yangın Merdiveni Kapısı kez çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page